Animals

Aquests són els animals que conviuen amb nosaltres. Són part de la família. Cada dia del món, faci sol, plogi o nevi, atenem les seves necessitats, i procurem divertir-nos junts.


La Tara, Gran Danès amb un color particular. Tot amor i depedència. Sempre saluda a tothom i busca si porten alguna cosa per menjar. Està amb nosaltes des del juny de 2014, i va néixer dos mesos abans.La Lola, barreja de mare Cavall Català Pirinenc, i pare Pura Raça Espanyola. Una euga enorme molt espabilada, que va baixar del Pirineu quan tenia 4 anys. Està amb mi des de la tardor de 2010, i a Mas Camins des del maig de 2016.

La Savanaah. Prové de Tatanca, on s'hi va estar des dels seus 4 anys fins els 14. La vam portar a peu des d'Albanyà a Avinyonet. Euga tossuda, mandona, i noble i carinyosa amb els nens. De capa Apaloossa Grupa Nevada. D'origen americà. Amb nosaltres des del juliol de 2016.
 La Billineu. Prové de l'Associació Protectora d'Animals de Figueres, recollida a Peralada, amb els seus germans. Va arribar al febrer de 2015, amb leganyes i malaltona. Ara, a l'estiu, viu amb els cavalls, i a l'hivern, està per casa


Foc Empordà Salvat. El va portar un veí quan encara estàvem al carrer Joan Salvat, i just el divendres després del Gran Incendi Forestal que va cremar gran part de l'Alt Empordà. Dies intensos de feina, en aquell temps. Amb nosaltres des del juliol de 2012. Gran gat. Inseparables. Educat com si fos un gos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada