Animals

Aquests són els animals que conviuen amb nosaltres. Són part de la família. Cada dia del món, faci sol, plogi o nevi, atenem les seves necessitats, i procurem divertir-nos junts.


La Tara, Gran Danès amb un color particular. Tot amor i depedència. Sempre saluda a tothom i busca si porten alguna cosa per menjar. Està amb nosaltes des del juny de 2014, i va néixer dos mesos abans.La Lola, barreja de mare Cavall Català Pirinenc, i pare Pura Raça Espanyola. Una euga enorme molt espabilada, que va baixar del Pirineu quan tenia 4 anys. Està amb mi des de la tardor de 2010, i a Mas Camins des del maig de 2016.


El Tabal, gat ros Europeu de pèl llarg. Prové de Tatanca i va arribar al juliol de 2016, amb dos mesos de vida. Un gat molt carinyós, molt amic dels altres gats que hi ha a casa, i l'únic que pot dormir amb la Tara.

 La Billineu. Prové de l'Associació Protectora d'Animals de Figueres, recollida a Peralada, amb els seus germans. Va arribar al febrer de 2015, amb leganyes i malaltona. Ara, a l'estiu, viu amb els cavalls, i a l'hivern, està per casa


La Patner. La varem trobar dins el motor del cotxe, on ja hi havia passat tres dies. Vam portar el cotxe al taller per poder-la treure d'allà. Va arribar al juliol del 2017, i va sobrevivint.


Foc Empordà Salvat. El va portar un veí quan encara estàvem al carrer Joan Salvat, i just el divendres després del Gran Incendi Forestal que va cremar gran part de l'Alt Empordà. Dies intensos de feina, en aquell temps. Amb nosaltres des del juliol de 2012. Gran gat. Inseparables. Educat com si fos un gos.


La Savanaah. Prové de Tatanca, on s'hi va estar des dels seus 4 anys fins els 14. La vam portar a peu des d'Albanyà a Avinyonet. Euga tossuda, mandona, i noble i carinyosa amb els nens. De capa Apaloossa Grupa Nevada. D'origen americà. Amb nosaltres des del juliol de 2016.


Xaman, de Pura Raça Espanyola. Va néixer a Can Duran, a Cadaqués, a l'any 2000. Va passar per l'escola de doma clàssica, però ha fet moltíssimes rutes pel Cap de Creus. Està amb nosaltres des del desembre de 2016, però encara s'està adaptant. Li deien "el Filósofo". És ben bé això. Un cavall calmat que està aprenent a pendre decissions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada