dijous, 18 de gener de 2018

Passeig de cavalls

Passeig de cavalls és una activitat que s'ofereix durant la tardor, l'hivern i primavera. Consisteix en una agradable passejada de dues hores (aprox) per la Garriga (espai natural protegit) acompanyant als cavalls.

Durant la passejada, expliquem l'etologia dels cavalls, per a que puguis entendre'ls, i comunicar-te amb ells, al mateix temps que els ajudes a satisfer les seves necessitats de moure's i menjar plantes variades.

I aprofitem per identificar plantes comestibles i medicinals, trobar rastres d'animals salvatges, submergir-nos en un paisatge conformat per un mosaïc agrícola i ramader amb anys d'història de transformació humana,  i respirar natura.

Anirem a saludar les vaques brunes que pasturen a prop, en semi llibertat. I ens acompanya la Tara, la gran danès de casa.

Podem apropar-nos a contemplar les alzines centenàries de Can Falgarona, i fins i tot, recollir plantes per fer ratafia o deleitar-nos amb figues, mores, bolets i espàrrecs, segons l'època de l'any.

Aportació: 5€ per persona.
Podeu portar el vostre gos, sempre que sigui respectuós.

Demaneu hora i data per la passejada per correu electrònic: mascamins@mascamins.cat, o per wasap o trucant al 678 54 08 08.

I si us voleu quedar a dormir i esmorzar, consulteu les ofertes pel mateix mitjà.

Finalment, si voleu conéixer la meva experiència amb cavalls, podeu consultar-la AQUI


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada